Over Casadelmar

Casa del Mar is bijna 30 jaar actief als makelaar in Zuid Spanje. Gestart als assistent makelaar bij het grootste makelaarskantoor in Spanje, doorgegroeid naar senior makelaar en hierna gestart met een eigen kantoor aan de Costa del Sol.  Het is inmiddels een professionele organisatie met vakkundige partners en een heldere werkwijze. Ons werkterrein ligt in het westelijke deel van de Costa del Sol. Voor het kopen van een woning in Estepona, Fuengirola, Manilva, Marbella, Mijas, Torremolinos en Málaga stad.

Makelaar Costa del Sol

Casa del Mar werkt samen een aantal partners in de Costa del Sol. Hiermee kunnen we u meer dan 10.000 objecten aanbieden. Van nieuwbouw, bestaande woningen tot bouwkavels, etc. Ons eigen werkterrein ligt met name in het westelijke deel van de Costa del Sol, van Málaga stad tot Gibraltar. Hier zijn we in staat toegang te bieden tot vrijwel alle huizen die daar te koop staan. Via ons netwerk dat we afgelopen decennia hebben opgebouwd weten we voor de Costa del Sol snel de ideale match te vinden tussen uw wensen en het totale aanbod. Voor woningen, huizen, appartementen en villa's in en rond de plaatsen Málaga, Estepona, Benahavís, Istán, Marbella, Mijas, Manilva, Casares, Benalmadena, Fuengirola, Torremolinos, Rincón de la Victoria, Nerja, Vélez-Málaga, Alhaurín el Grande, Cártama, Viñuela, Coín, Alora, Alhaurín de la Torre, Periana, Alcaucín, Torrox, Canillas de Aceituno, Comares, Cútar, Antequera en Sedella bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u buiten deze gebieden dan verwijzen we u graag door naar een collega makelaar.

plaatsen aan de Costa del Sol - Casadelmar

 

Bargain Alert - op de hoogte van het laatste aanbod

Door onze goede contacten kunnen we voor de Costa del Sol zeer interessante objecten aanbieden. De meeste echte buitenkansjes komen nooit op een website terecht. Wilt u direct op de hoogte worden gehouden van de nieuwste koopjes die perfect aansluiten bij uw wensen? Onder de naam Bargain Alert hebben wij samen met onze partners een koopjes nieuwsbrief opgezet. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste aanbod dat aanlsuit op uw wensen. Zowel bestaande woningen als nieuwbouw projecten. Om aan te melden klik hier >>

Agent voor Nieuwbouw projecten

Dankzij onze goede contacten met project ontwikkelaars zijn wij zeer goed op de hoogte van de huidige en toekomstige projecten. In veel gevallen zijn wij één van de weinige Nederlandstalige van de betere nieuwbouw projecten. Als officële agent beschikken we over alle informatie; gedetailleerde beschrijvingen, de nog beschikbare woningen en de prijzen. Wij begeleiden u intensief en onafhankelijk bij de aankoop van nieuwbouw. Vraag vrijblijvend om een actuele selectie van de voor u interessante nieuwbouw >>>. 


Met de klant de voortgang van het project bekijken.

Onze werkwijze

De eerste stap is het duidelijk in kaart brengen van uw wensen wat betreft het type huis, de omgeving, de voorzieningen, etc. Aan de hand van uw wensen brengen we het huidige aanbod voor u in kaart en bespreken we dit met u. Desgewenst kunnen we hierna een goed voorbereid arrangement naar Spanje voor u verzorgen. Tijdens uw bezoek kunt u projecten en woningen bezichtigen, maar ook afspraken maken met locale instanties, zoals een bank of een advocaat. Wij werken nauw samen met Nederlandse hypotheekadviseurs en Nederlanse advocaten die u geheel vrijblijvend advies over de aankoop van onroerend goed in Spanje kunnen verstrekken. 

Advocaat

Wij werken samen met onafhankelijke advocaten. U altijd bepaalt zelf welke advocaat voor u werkt. In Zuid-Spanje kunnen wij speciaal voor Nederlanders en Vlamingen advocate Gisele van Meer van Advocatenkantoor De Cotta Law aanbevelen en het Advocatenkantoor Ilse Jodts Legal & Taxes. Beiden kantoren beschikken over Nederlandstalige advocaten met ruime ervaring met alles rondom de aankoop onroerend goed, bouwprojecten en fiscale zaken in Spanje.

Contact

U kunt via deze website zoeken en nadere informatie opvragen. Als u vragen heeft kunt u deze stellen via het contactformulier >>

Voor dringende vragen kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Ron de Vries. 

Ron de Vries  Ron de Vries

  Mail ron@casadelmar.nl

  Telefoon +34 952 830 378

  Calle Golondrinas, s/n
  29604 Carib Playa - Marbella
  Malaga - SPAIN

 

 

 

 

 

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x