Costa del Sol

De Costa del Sol is de belangrijkste kust in Zuid Spanje. Populair door haar kilometers lange stranden, aan de Middellandse Zee, die in totaal 300 kilometer beslaan. De Costa del Sol is deel van de streek Andalusië. De kust kenmerkt zich door haar schilderachtige vissersdorpjes die getransformeerd zijn tot een levendige toeristische streek met vele golfbanen.


Grote steden aan de kust zijn Málaga en Nerja, maar ook de kleinere kustplaatsen zijn de moeite waard. Zo staan Estepona, Torremolinos, Benalmádena en Fuengirola bekend om het leven aan het strand. Daarnaast heb je je het oude witte dorpje Mijas en staat Marbella  bekend staat om haar jetset stijl met vele golfbanen en de prestigieuze haven Puerto Banús. Landinwaarts vind je grote steden als Granada (bekend om het Alhambra), Cordoba (UNESCO erfgoedlijst) en Sevilla, hoofdstad van Andalusië. Genoeg van het strand? Op een half uur van Granada vindt u in de Sierra Nevada een prachtig skigebied met 103 pistesvan  totaal 95 km.

Wij kunnen in samenwerking met een aantal partners vrijwel iedere woning die te koop staat aanbieden. In onze database zijn meer dan 10.000 woningen; appartementen, penthouses, townhouses en villa's. Naast bestaande bouw kunnen wij vrijwel alle nieuwbouw aan de Costa del Sol aanbieden. 

Plaatsen Costa del Sol

Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x